Az nagyításhoz kattintson a képre!

Extra könnyű Olasz gyerek bukósisak


A termék ára: 34 990 Ft
Speciálisan kialakított héjjal készült gyerek krossz sisak. Nem mond le a felnőtt sisakok műszaki jellemzőiről, mint például az állvédőn lévő szellőzőnyílásokról, a felső szellőzőnyílásokról és a hátsó légelszívókból álló levegőztető rendszerről. Levehető napellenzővel. A napellenző nélküli állapot is megtekinthető a fotók között. 
Karcmentes fényezés
Minden sisak alapos kezelésen esik át, hogy elérjük a kívánt felületet. A héj simítása után különböző rétegekkel festik, majd bevonják a karcmentes átlátszó fényezéssel. A matricák esetében először a kívánt kivitelű speciális vízmatricával fedik le, majd bevonják a karcmentes átlátszó fényezéssel. Ennek a kezelésnek köszönhetően, a sisak nagy ellenállással bír a karcolódással szemben.
Háromzónás Air Stream System szellőztetéssel és belső légátvezetéssel.
Az AIR STREAM SYSTEM levegőrendszer első szellőzőnyílásokból, a belső héjban lévő légcsatornákból és a hátsó szellőzőnyílásokból áll. A friss levegő a sisak elülső szellőzőnyílásain jut be, és a belső héj megfelelő csatornáján keresztül jut el a motoroshoz. A légkör a mozgást kihasználva jön létre, amely negatív nyomást generál, és a belső forró levegőt a sisak hátulja felé tolja, ahonnan a hátsó szellőzőnyílásokon keresztül távozik. Ily módon a motoros a sisak belsejében a friss levegő előnyeit élvezi, ezzel mindig kellemes hőérzetet biztosítva.
Mikrometrikus csatt (gyorsbekapcsolás)
Hőre lágyuló héj
A héjat fröccsöntéssel gyártják, a hőre lágyuló polimerek, miután lehűlnek és a gyártási folyamat után megkeményedtek, nagy mechanikai ellenállást biztosítanak, hogy maximális védelmet nyújtsanak az ütésekkel szemben. A héj sok éven át megőrzi eredeti szerkezetét, deformáció és instabilitás nélkül.
Extra könnyű 1080 +-50 gramm Súlyátlag
ECE-R szabvány
Méretek: S(47-48) M(49-50) L(51-52) cm